SKRIVET: 2011-03-20, kl 20:00:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Heeej :)

Idag har jag och emelie släppt hundarna, vilket gick bra, älskar att vara ute när det är sol. Nu är jag å sitter barnvakt..å deckan är med:p

Nästa måndag ska jag med hunden och katten till veterinären för kastrering. Börjar blir lite nervös.. Detta är en gammal bild på hundarna men eftersom att jag inte kan lägga över bilderna så får det duga. Andrea kan du inte skicka en sladd till mig blir jätteglad:)

SKRIVET: 2011-03-19, kl 23:23:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt


I'm here to entertain.
Hej! För precis en vecka sedan lämnade min kära lillasyster mig för att åka tillbaka till huvudstaden. Allt blir så ensamt när hon lämnar. Hon har ju en väldigt bred och givmild personlighet. Ödmjuk är hon också. Vi lyckades i alla fall sätta ihop en vecka av plugg, träning, Big Brother, långpromenad och Växjöbesök. Det var en bra vecka helt enkelt. Nu tänkte jag slå ihop denna bok och gå och lägga mig.

Det är sorgligt att jag får sitta och skriva löjliga inlägg om mig själv, i min systers blogg, som hon knappt själv läser. Fun. Hej då <3 Saknar dig sis

SKRIVET: 2011-03-07, kl 18:28:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love you, guys!

Godkväll! Jenny här. Idag har varit en händelserik dag. Det är nämligen så att jag varit med min syster Andrea hela dagen. Men va? Hur gick det till? Jo, såhär är det: Igårkväll kom hon hit. Då hade min bror Fredrik varit här men med 10 minuters mellanrum kom Andrea till stationen i Alvesta och Fredrik åkte. De hann alltså hälsa en liiiten stund.

Idag då, Andrea och jag har varit ute på en riktig spurtare. En promenad med hunden på en timme och en kvart. Bra jobbat, som Blondinbella skulle säga. En av mina större förebilder, som ni kanske vet. Nej? Nej, okej.

Vi hörs senare med ett videoinlägg.  


Pusspuss