SKRIVET: 2010-12-31, kl 12:10:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

I move with a natural rythem



Hmm jag har spelat lite the sims 3..Okej så nu består min familj av mamman, pappan, pappans förra flickvän..(som sover på verandan..)och tvillingpojkarna Nilo och Williot..Ska göra så de får fler barn efter deras karriärer blivit lite bättre hehe;) Så kul detta..

Hoppas stackars Andrea är frisk idag..

Annars måste ja städa idag å fixa lite..

SKRIVET: 2010-12-30, kl 11:30:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Igår hände inget speciellt bara en massa plugga...precis som idag;) men vid klockan 4 när tentan är inskickad är jag ledig, tänkte plugga imorgon förmiddag med, men vara ledig ikväll å mysa med mangebange och spela the sims 3 med andreaaaaaaaaaa:P sååå kul.. Jag fick tvillingar där igår btw...

Jaja, Dexter-hund har fått ett märgben hoppas det rensar upp gaddarna på honom så han inte luktar så fruktansvärt illa sedan..Hmm borde nog fortsätta att plugga nu..


SKRIVET: 2010-12-28, kl 18:11:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Nu är jag hemma i småland igen, skönt å va hemma men saknar alla där uppe i norr..Synd nästan att vi hade världens mysigaste kväll innan jag åkte..Fredrik hjälpte mig att fixa simså andrea satt å spelade i köket till två på natten. Inte så kul att gå upp vid sex sedan menmen. Nuss och jag hade det mysigt igår kväll å kollade på american dad kuligt...

Idag ska jag städa upp lite och sedan plugga tänkte plugga fyra timmar hehe.......................................sedan spela en stund;) Andrea min gubbe är förlovad nu fast den andra va rädd att binda sig..hur går det för dig? hmmblev sugen på att spela nu..måste plugga..

Ska försöka gå ut med denna lunsen sedan med, hoppas på att orka en längre prommis..med hun alltså..

SKRIVET: 2010-12-28, kl 00:21:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kom tillbaka snart


Idag åkte Jenny hem. Hem till sig alltså. Det var sorgligt. Det är det alltid. Jag vaknade vid 10.00 och tittade ner på golvet, där Jennys madrass låg. Den var tom. Bara ett täcke och en kudde låg där, kalla. Jenny hade väl gått upp därifrån minst 3,5 timmar tidigare. Tråkigt.

Jag minns när Jenny och jag var små. Då vi delade rum. Detta rum. Vi hade en våningsäng men eftersom jag var liten och inte vågade sova själv låg jag alltid bredvid Jenny. Vi låg i överslafen (?) och läste i varsin Acke-tidning. Jag kunde inte läsa då, jag kunde väl lite men jag läste inte. Jag tittade bara på bilderna i Acke. Jag tittade på Betty och Veronica och försökte bestämma vem som var snyggast av dem och försökte även komma på vad som hände på serietidningens sida.

Jag hade lärt mig att det tog längre tid att läsa en sida än att titta igenom på bilderna. Så jag låg där bredvid Jenny och bytte sida ungefär lika snabbt som hon. Till slut frågade hon om jag läste och jag ba "JAAA" men hon fattade att jag inte läste... Haha! Jag minns det som igår :).

Julafton 2010:



SKRIVET: 2010-12-26, kl 21:42:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

I said a hip, a hop, the hippie, the hippie


Hej!
Idag har Jenny inte heller bloggat. Det är som att Jenny inte bryr sig längre. Om vadå? Sina bloggläsare. Jag är precis som du, Andrea, besviken, ledsen och förargad. Ja, det är så det må vara. Men vad skall man göra när man har en omöjlig bloggsyster. Jag vet inte. jag må aldrig få veta detta. Det enda man får göra är att kommentera och motivera henne till bloggyrket. Om man ens kan kalla det "yrke" längre. Det vågar jag inte säga längre.

Idag befinner sig i alla fall Jenny i Stockholm, där hennes fina familj bor. Hon har firat jul här och imorgonbitti flyr hon tillbaka till sin trerummare, där hennes pojkvän, hund och katt väntar. Jag tror hon saknar dem, lite, ytterst lite. Mest av allt saknar hon sin syster, när de inte är tillsammans.

Jag vill bara meddela att denna blogg kommer uppdateras. "Hon ska komma hit och hon ska be om ursäkt... Om du nu ska släppa henne i hååååret..." Guess who?

Goodbajs.